REKISTERISELOSTE

Sivusto www.kumous.com (jatkossa Kumous – Uusi Työnhaku) on Minna Rantaman ylläpitämä sivusto. Sivustolla kerätään uutiskirjeen tilaajarekisteriä.

Rekisterin ylläpitäjä ja yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa on

Minna Rantama / Kumous – Uusi Työnhaku

Aleksis Kiven katu 48 C 60, 00510 Helsinki

minna(a)kumous.com

050-566 7888

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Kumous – Uusi Työnhaku -sivuston rekisteri koostuu uutiskirjeen tilaamisen, maksuttomien oppaiden tilaamisen tai palveluiden ostamisen kautta sähköpostilistalle liittyneistä henkilöistä. Rekisteröityneiden henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistan rekisterin jäseniin sekä Kumous – Uusi Työnhaku -palvelun ja sen asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon.

Jäsenille tiedotetaan sivuston uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Jäsen hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös markkinointimateriaalia.

Rekisterin sisältö

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Lisäksi maksullisen palvelun (esim. verkkokurssi) tilaavilta kerätään seuraavat tiedot: osoite, tiedot tilatuista palveluista ja niiden toimittamisesta. Postilistalle rekisteröitynyt voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin uutiskirjeessa mainitun linkin kautta. Linkki on joko englanninkielinen (unsubscribe) tai suomenkielinen (poistu listalta).

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta Kumous – Uusi Työnhaku -sivuston ulkopuolelle markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Tietojen tarkistaminen

Rekisterin ylläpitäjät eivät tarkista jäsenen antamien henkilötietojen oikeellisuutta. Jäsen voi poistaa asiakastietojaan jokaisen uutiskirjeen lopussa olevien linkkien kautta. Palvelun käyttöä koskevat tiedot eivät ole jäsenten käytettävissä. Rekisterin ylläpitoon tarvittavat tiedot poistetaan jäsenen tunnistetiedoista sen jälkeen, kun niiden säilyttäminen ei ole enää tarpeellista.

Rekisterin tietolähteet

Henkilötiedot saadaan, kun henkilö tilaa uutiskirjeen, lataa jonkin maksuttoman oppaan, päivittää omia tietojaan tai ostaa verkkosivujen kautta jonkin yrityksen palvelun.

Tietojen siirtäminen Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin tietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Linkit kolmansien osapuolien verkkosivuille

Maksuttomat oppaat, verkkokurssit, blogikirjoitukset ja uutiskirjeet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole Kumous – Uusi Työnhaku -sivuston ylläpitäjien hallinnassa hallinnassa, eivätkä he vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä.

Jos henkilö siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse.

Evästeet

Kumous – Uusi Työnhaku -verkkosivuston ylläpitäjät voivat kerätä tietoja sivustolla vierailevilta henkilöiltä. Tietoja voidaan käytetään liiketoiminnan kehittämiseen ja mainosten kohdentamiseen. Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan.

Henkilön tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Mikäli henkilö ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Tekijänoikeudet

Kumous – Uusi Työnhaku -sivustolla olevan aineiston tekijänoikeudet kuuluvat Minna Rantamalle, ellei toisin mainita. Palvelun logoa ei saa lainata ilman lupaa. Sivuston tekstiaineistoa voi käyttää ja sivuihin voi vapaasti linkittää, kunhan lähde mainitaan.

Valokuvien ja muun kuvamateriaalin tekijänoikeudet ovat sivuston ylläpitäjällä, ja niiden käytöstä on aina sovittava erikseen hänen kanssaan.