ILMAINEN WEBINAARI:
Kaksi yksinkertaisen nerokasta kikkaa työhaastatteluun

ILMAINEN WEBINAARITALLENNE: Uuden työntekijän kaksi onnistumista ja kaksi erhettä – kumouslaisten esimerkit ja mitä voimme niistä oppia

Työhaastatteluita tulossa? Kumous tarjoaa kaksi täsmäkikkaa, jotka omaksut helposti, mutta jotka saattavat ratkaista seuraavan työhaastattelusi!

20180820_7474

Haastatteluun kannattaa toki valmistautua pitkään ja hartaasti, mutta mitä suosittelisimme, jos sinulla olisi vain hetki aikaa kerätä ajatuksiasi ennen haastattelua?

Kokemuksemme mukaan erottautuminen on joskus kiinni pienistä yksityiskohdista. Kumoukselta löytyy perustavanlaatuisten neuvojen lisäksi timanttisia täsmäkikkoja, ja niistä parhaat koskevat muistiinpanojen käyttämistä haastattelun tukena sekä haastattelun jälkeistä follow-up-viestiä.

Tule napakkaan webinaariimme oppimaan, miten otat nämä helmi-ideat osaksi omaa työnhakuasi! Vaikutus seuraavaan työhaastatteluusi voi olla yllättävän suuri.

Webinaari on rakennettu erityisellä rakkaudella moniosaajien (esim. FM, VTM, YTM, KTM, tradenomi) osaamista kohtaan. Ilmoittaudu mukaan heti, sillä webinaarimme ovat supersuosittuja! Pääset samalla keskustelemaan ja halutessasi verkostoitumaan muiden moniosaajien kanssa. 

Kenet tapaat webinaarissa?

Kumous on moniosaajan tie unelmatöihin. Kumous tarjoaa työnhaun haasteisiin ja juuri sinulle räätälöityjä ilmaisia oppaita (kuten tämä webinaari) ja edullisia verkkokursseja joissa keskeinen voimavara on työnhakua ja uraa yhdessä pohtivien yhteisö. 

Webinaarissa tapaat Kumouksen molemmat perustajat, Minna Rantaman ja Anna-Maria Leogranden.

Minna Rantama &
Anna-Maria Leogrande

Kumouksen kaksi perustajaa, nykyään CEO ja COO. Valtiotieteilijä ja humanisti-kasvatustieteilijä. Kaksi työnhakusparraajaa, joita yhdistää into auttaa moniosaajia loistamaan muuttuvassa työelämässä ja työnhaun maailmassa.
wiu12beyvu_optimized

Ilmoittaudu mukaan webinaariin!

© 2019 Kumous Career Partners Oy (Ltd.)