fbpx

ILMAINEN WEBINAARI MA 2.9. KLO 18: Suutarin lasten LinkedIn-freesaus – tule mukaan!

Onko sinunkin pitänyt jo pitkään päivittää LinkedIn-profiilisi, mutta jotenkin et vaan saa sitä aikaiseksi? Et ole yksin – jopa me työnhaun ammattilaiset lykkäämme toisinaan LinkedIn-freesauksen tekemistä kuukausikaupalla. Olemme aika hyviä ymmärtämään, mistä välttely ehkä sinunkin kohdallasi johtuu (se nyt vaan on niin tylsää).

Syyskuun alkajaisiksi teemme päivityksen yhdessä, ja odotamme sinua mukaan! Tässä webinaarissa opit helposti toteutettavat kikat LinkedIn-presenssisi päivittämiseen. Emme puhu vain profiilin muokkaamisesta, vaan myös siitä, mitä siellä Linkkarissa oikein kannattaisi tehdä, että urasi ja työnhakuprosessisi lähtevät lentoon.

Tule siis maksuttomaan ja omakohtaiseen webinaariimme oppimaan, miten lopetat Linkkarin välttelyn ja saat siitä maksimihyödyn työnhaussa! Yhä useampi työpaikka napataan LinkedInin kautta, joten tätä näppärää webinaaria ei kannata jättää väliin. Pääset myös kysymään kysymyksiä Amalta ja Minnalta.

wiu12beyvu_optimized

Webinaarissa tapaat molemmat Kumouksen perustajat, Anna-Maria Leogranden ja Minna Rantaman.

Kumouksen avulla moniosaajat onnistuvat työnhaussa. Autamme sinua tunnistamaan ja sanoittamaan osaamisesi, tarjoamme inspiroivan työnhaun yhteisön ja annamme sinulle menestymisen avaimet työnhakuun. Lisäksi teemme yhdessä työnhausta ensimmäistä kertaa hauskaa.

Ilmoittaudu nyt – webinaarimme tulevat usein täyteen!

"Minunkin on pitänyt kirjoittaa teille ja kiittää. Kävin työhaastattelussa ja ekaa kertaa tuntui, että olin oikein valmistautunut. Kävin Työhaastattelu-kurssinne ja siitä oli yllättävän paljon apua. Se auttoi fokusoimaan oikeisiin asioihin oikeina hetkinä. Olin ekaa kertaa työhaastattelun "flow-tilassa". Minua jännitti kuten yleensä tekee, enkä vieläkään nauttinut siitä :) Mutta se oli erilainen kokemus ja hyvä sellainen."

Sattumanvarainen palaute eräältä kumouslaiselta

© 2019 Kumous Career Partners Oy (Ltd.)