ILMAINEN WEBINAARITALLENNE: Suutarin lasten LinkedIn-freesaus 

Onko sinunkin pitänyt jo pitkään päivittää LinkedIn-profiilisi, mutta jotenkin et vaan saa sitä aikaiseksi? Et ole yksin – jopa me työnhaun ammattilaiset lykkäämme toisinaan LinkedIn-freesauksen tekemistä kuukausikaupalla. Olemme aika hyviä ymmärtämään, mistä välttely ehkä sinunkin kohdallasi johtuu (se nyt vaan on niin tylsää).

Tässä 2.9.2019 pidetyssä webinaarissa teemme päivityksen yhdessä! Katsomalla tallenteen opit helposti toteutettavat kikat LinkedIn-presenssisi päivittämiseen. Emme puhu vain profiilin muokkaamisesta, vaan myös siitä, mitä siellä Linkkarissa oikein kannattaisi tehdä, että urasi ja työnhakuprosessisi lähtevät lentoon.

Tilaa siis itsellesi ilmaiseksi linkki tallenteeseen ja opi, miten lopetat Linkkarin välttelyn ja saat siitä maksimihyödyn työnhaussa! Yhä useampi työpaikka napataan LinkedInin kautta, joten tätä näppärää webinaaria ei kannata jättää väliin. Pääset myös oppimaan 300 live-osallistujan aktiivisesta keskustelusta.

wiu12beyvu_optimized

Webinaarissa tapaat molemmat Kumouksen perustajat, Anna-Maria Leogranden ja Minna Rantaman.

Kumouksen avulla moniosaajat onnistuvat työnhaussa. Autamme sinua tunnistamaan ja sanoittamaan osaamisesi, tarjoamme inspiroivan työnhaun yhteisön ja annamme sinulle menestymisen avaimet työnhakuun. Lisäksi teemme yhdessä työnhausta ensimmäistä kertaa hauskaa.

Tilaa nyt tallenne sähköpostiisi ja katso kun sinulle sopii!

"Minunkin on pitänyt kirjoittaa teille ja kiittää. Kävin työhaastattelussa ja ekaa kertaa tuntui, että olin oikein valmistautunut. Kävin Työhaastattelu-kurssinne ja siitä oli yllättävän paljon apua. Se auttoi fokusoimaan oikeisiin asioihin oikeina hetkinä. Olin ekaa kertaa työhaastattelun "flow-tilassa". Minua jännitti kuten yleensä tekee, enkä vieläkään nauttinut siitä :) Mutta se oli erilainen kokemus ja hyvä sellainen."

Sattumanvarainen palaute eräältä kumouslaiselta

© 2022 Kumous Career Partners Oy (Ltd.)