ILMAINEN WEBINAARITALLENNE: Työnhaku ja ajanhallinta – menesty työnhaussa opintojen, töiden tai perhearjen keskellä

 

Työnhaku ja muu elämä – mahdoton yhtälö? Ajanhallinta työnhaussa on tarpeeksi haastavaa silloinkin kun töiden etsiminen on päätyösi, mutta erityisen hankalaksi se muuttuu, kun teet työnhakua vaikkapa nykyisen työn sivussa, opinnäytteen kirjoittamisen ohella tai kotona lapsen kanssa ollessasi. Jos olet tällaisessa tilanteessa, tämä webinaari on suunnattu juuri sinulle!

Kumouksen toinen perustaja Minna Rantama ja uraohjauksen kokenut ammattilainen, tietokirjailija Ritva Kattelus lyövät viisaat päänsä yhteen ja tarjoilevat sinulle tässä ilmaisessa webinaarissa parhaat kattauksensa ajanhallinnan käytännöllisiä vinkkejä. Webinaarin sisällössä yhdistyvät Kumouksen ymmärrys moniosaajien työnhaun haasteista ja taatusti toimivat harjoitteet juuri ilmestyneestä kirjasta Työtä & timantteja (Ritva Kattelus & Milka Ukkonen, 2019). Webinaari pidettiin tiistaina 12.11.2019, mutta tallenne on katsottavissasi milloin vain.

Tiukka tunti täyttä asiaa ajanhallinnasta työnhaussa – käytä tähän tunti ja säästä se takaisin kymmenkertaisena, kun käytät aikaa jatkossa oikeisiin asioihin! 

 

Tilaa tallenne sähköpostiisi ja katso kun sinulle sopii!

© 2022 Kumous Career Partners Oy (Ltd.)