ILMAINEN WEBINAARITALLENNE: Uuden työntekijän kaksi onnistumista ja kaksi erhettä – kumouslaisten esimerkit ja mitä voimme niistä oppia

ILMAINEN WEBINAARITALLENNE: Uuden työntekijän kaksi onnistumista ja kaksi erhettä – kumouslaisten esimerkit ja mitä voimme niistä oppia

Miten voit menestyä uutena työntekijänä? Kerää talteen opit kahdesta saavutettavissa olevasta onnistumisesta ja yleisestä erheestä!

20180820_7474

Mitä saat mukaasi webinaarista?

  • Saat kaksi käytännönläheistä esimerkkiä siitä, millaisia onnistumisia kumouslaiset ovat saaneet aloitettuaan uudessa työssä. Miten voit toistaa samanlaiset onnistumiset itse?
  • Kuulet kaksi tositarinaa siitä, miten asiat eivät menneet uutena työntekijänä ihan putkeen. Miten voit välttää joutumasta samaan tilanteeseen?
  • Saat suuren tsemppibuustin ja itsevarmuutta uudessa työssä aloittamiseen!

Tämä on Kumouksen yhdeksäs webinaari, mutta samalla ensimmäinen, joka pohjautuu täysin kumouslaisten (eli verkkokurssiyhteisömme) kokemuksiin!

Webinaari on rakennettu erityisellä rakkaudella moniosaajien (esim. FM, VTM, YTM, KTM, tradenomi) osaamista kohtaan. Ilmoittaudu mukaan heti, sillä webinaarimme ovat supersuosittuja! Pääset samalla keskustelemaan ja halutessasi verkostoitumaan muiden moniosaajien kanssa. 

Kenet tapaat webinaarissa?

Kumous on moniosaajan tie unelmatöihin. Kumous tarjoaa työnhaun haasteisiin ja juuri sinulle räätälöityjä ilmaisia oppaita (kuten tämä webinaari) ja edullisia verkkokursseja joissa keskeinen voimavara on työnhakua ja uraa yhdessä pohtivien yhteisö. 

Webinaarissa tapaat Kumouksen molemmat perustajat, Minna Rantaman ja Anna-Maria Leogranden.

Minna Rantama &
Anna-Maria Leogrande

Kumouksen kaksi perustajaa, nykyään CEO ja COO. Valtiotieteilijä ja humanisti-kasvatustieteilijä. Kaksi työnhakusparraajaa, joita yhdistää into auttaa moniosaajia loistamaan muuttuvassa työelämässä ja työnhaun maailmassa.
wiu12beyvu_optimized

Ilmoittaudu mukaan webinaariin!

© 2022 Kumous Career Partners Oy (Ltd.)