Harkkapostaus_FB

Haussa digimarkkinoinnista kiinnostunut ja innostunut osaaja (harjoittelu)

Keitä olemme?

Haemme Kumoukseen digimarkkinoinnista kiinnostunutta ja innostunutta osaajaa harjoittelijaksi. Ideaalihakijamme on henkilö, jolla on halua kehittyä ja kasvattaa osaamistaan oman intohimonsa, digimarkkinoinnin parissa. Ainakin jotkut sähköisen markkinoinnin työkalut ovat sinulle tuttuja ja haluat kehittyä handlaamaan ne erinomaisesti. Arvostamme myös sosiaalisen median osaamista. Olet mielellään kiinnostunut viestinnästä ja sen eri ilmaisumuodoista laajemmin.

Voit mahdollisuuksien mukaan tuottaa tekstiä myös englanniksi, mutta tämä ei ole välttämätöntä valituksi tulemisen kannalta. Tarkempaa tehtävänkuvaa voidaan räätälöidä kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti. Voit tehdä laajempia itsenäisiä projekteja ja/tai pienempiä, yksittäisiä tehtäviä. Koska kyseessä on pieni yritys, niin harjoittelijan rooliin kuuluu myös muita yrityksen päivittäiseen toimintaan kuuluvia tehtäviä.

Kumouksen toimisto sijaitsee Helsingin Vallilassa. Harjoittelun toivottu alkamisaika on maalis-huhtikuussa 2019 kestäen 3kk. Tarkemmasta aloituksesta sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa. Koska harjoitteluhaku toteutetaan osana Helsingin yliopiston Think Career -harjoitteluohjelmaa, hakijan tulee olla opiskelija Helsingin yliopistossa. Toivomme, että sinulla on yliopiston myöntämä harjoittelutuki korkeakouluharjoittelulle.

Mikäli kiinnostuit harjoittelusta Kumouksella, toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi perjantaihin 18.1.2019 kello 10.00 mennessä Helsingin yliopiston urapalveluihin osoitteeseen lotta.viljamaa@helsinki.fi . Sähköpostiin otsikoksi ”Kumouksen harjoitteluhaku”.

Harjoittelijarekrytointi toteutetaan anonyymisti yhteistyössä Helsingin yliopiston urapalveluiden kanssa. Ensimmäisessä vaiheessa hakemuksista poistetaan hakijan nimi, ikä, mahdolliset kuvat ja muut tiedot, joiden perusteella hakija voitaisiin tunnistaa. Anonymisoinnin jälkeen hakemukset toimitetaan Kumoukselle. Kumous on vastuussa rekrytointiprosessista ja tekee kaikki rekrytointiin liittyvät päätökset. Lisätietoja harjoittelusta ja rekrytointiprosessista voi kysyä Kumouksen Anna-Maria Leograndelta osoitteesta ama@kumous.com .

Haastattelut järjestetään viikolla 6 (4.-8.2.2019). Kaikille hakijoille ilmoitetaan rekrytointiprosessin etenemisestä.

Ajankohta ja kesto: Toivottu alkamisaika on maalis-huhtikuussa 2019, kesto 3 kk

Työn luonne: Kokoaikatyö, osa-aikatyö

Palkka: Harjoittelijan palkka

Harjoittelijoiden määrä: 1

Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Toivomme, että sinulla on yliopiston myöntämä harjoittelutuki korkeakouluharjoittelulle.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu

Viimeinen hakupäivä: 18.01.2019

Ilmoituksen lisätiedot: Tämä harjoittelupaikka on osa Helsingin yliopiston Think Career -harjoitteluohjelmaa, joka tarjoaa uusia harjoittelumahdollisuuksia HY:n opiskelijoille. Ohjelman harjoittelupaikat ovat pk-yrityksiä ja järjestöjä. Ohjelmaan kuuluu kick-off tilaisuus (17.1.), tuki harjoittelun ohjaajille ja vertaistukiverkosto harjoittelijoille. Lue lisää harjoitteluohjelmasta nettisivuilta: https://blogs.helsinki.fi/thinkcareer-traineeprogramme/opiskelijalle/

Koulutusalavalinta: Ei koulutussidonnainen

Seuraa meitä

© 2019 Kumous Career Partners Oy (Ltd.)

Kumous Career Partners Oy

Konepajankuja 1

00510 Helsinki

Finland