Menesty uudessa työssä Kumouksen avulla

Menesty uudessa työssä Kumouksen avulla on Suomen ensimmäinen moniosaajille suunnattu kurssi uudessa työssä aloittamiseen. 

Verkkokurssin ilmoittautuminen on nyt auki!

Tämän kurssin avulla näytät heti uuden työsuhteen ensimetreiltä lähtien olleesi oikea valinta tehtävään.

Upeaa, sait uuden työpaikan! Nyt voit hengähtää työnhausta ja valmistautua tulevaan. Työnhakuun verrattuna uudessa työssä aloittaminen voi tuntua alkuun suoraviivaiselta, mutta muutaman viikon sisällä saatat huomata uudessa työpaikassasi seuraavia ongelmia:

 • Et ole ihan varma, kuka on vastuussa perehdytyksestäsi, tai onko hänellä oikeastaan siihen aikaa
 • Et halua vaikuttaa heti alkuun hankalalta ja vaatimalla vaatia kunnollista opastusta tehtävään
 • Uudessa työyhteisössä ei tunnuta arvostavan kehitysideoitasi tai tapaasi esittää niitä
 • Työpaikan ihmissuhteet ovat monimutkainen verkosto, johon liittyy kuppikuntia ja klikkejä
 • Huomaat olevasi korostetun varovainen, koska et halua tehdä jotain yksinkertaista mokaa heti alkuun. Samalla kuitenkin pelkäät, ettet saa aikaiseksi oikein mitään
 • Haluat kovasti varmistaa, että työsuhteesi jatkuu koeajan jälkeen, mutta et voi mistään päätellä, ollaanko työpanokseesi tyytyväisiä

Kumous on kehittänyt tueksesi verkkokurssin, joka antaa sinulle parhaat mahdolliset eväät uudessa työssä menestymiseen ja alun haasteiden ratkaisemiseen.

Kurssin avulla varmistat, että

 • Sinä ja esihenkilösi olette samalla viivalla siitä, mitä työtehtävästäsi ja siihen sisältyvistä tavoitteista on sovittu

 • Tiedät, kuka sinua perehdyttää, ja osaat pitää huolta omista oikeuksistasi perehdytyksen suhteen (vaikuttamalta kuitenkaan hankalalta tyypiltä)
  Tiedät, miten uusia ideoita ja kehitysehdotuksia kannattaa esittää, kun on työyhteisön uusin tyyppi

 • Rakennat luottamusta uusiin työkavereihisi ja vältät samalla vanhoihin riitoihin mukaan menemisen

 • Uskallat näyttää kyntesi pelkäämättä liikaa virheitä

 • Tiedät tasan tarkkaan miten löydät paikkasi työyhteisössä

 • Saavutat tavoitteesi uudessa työssä ja tiedät, että sinua arvostetaan

Varmista, että upeasti päättynyt työnhakuprosessi saa jatkoa ja menestyt uudessa työssäsi! Kumous on rakentanut tätä kurssia pitkään ja hartaudella, sillä uudessa työssä aloittaminen ei ole niin yksinkertaista kuin luulisi. Nyt sinun ei tarvitse enää pähkäillä siihen liittyviä haasteita yksin!

Kumouksen verkkokurssit on suunnattu erityisellä rakkaudella moniosaajille, joilla on tutkinto, joka ei valmistanut tiettyyn ammattiin. Tällä kurssilla saat Kumouksen perustajien ja muiden kurssia käyvien moniosaajien vertaistuen selkäsi taakse uudessa työssä aloittamiseen.

Mitä kurssi pitää sisällään?

 • Yli 30 kompaktia ja tehokasta osiota jaettuna viiteen kappaleeseen. Yhteensä noin kahden tunnin verran erityisen napakaksi muotoiltuja videoluentoja, jotka voit katsoa vaikkapa aamupalaa syödessäsi, työmatkalla tai podcastinomaisesti lenkillä. Videot on kuvattu lokakuussa 2018, joten tämä kurssi on erittäin tuoretta asiaa.
 • Prosessin, joka kulkee kanssasi uuden työsopimuksen allekirjoituksesta perehdytykseen, tavoitteiden asettamiseen ja uuden työn haasteisiin. Miten asetut uuteen tiimiisi? Miten omaa asiantuntemusta kannattaa tuoda esille? Mitä laki sanoo perehdytyksestä? Meillä on sinulle vastaukset.
 • Useita valmiita pohjia jotka voit ottaa heti käyttöön: oma kehityskeskustelu työpaikkojen välillä, tavoitteiden asettaminen uudessa työssä, testi uuteen tiimiin tutustumisesta...
 • Yhteisöllistä keskustelua! Jokaisen kurssiosion alla on kommenttimahdollisuus, jotta pääset heti lukemaan myös muiden kumouslaisten parhaita vinkkejä, kysymään lisäkysymyksiä ja kertomaan heränneitä ajatuksia.

Oppaasi uudessa työssä aloittamiseen

minnaq81

Minna Rantama

VTM
Minna on valtiotieteiden maisteri, joka keskittyi opinnoissaan maailmanpolitiikkaan ja viestintään. Ennen Kumouksen perustamista Minna on mm. hoitanut poliisikoulutuksen kansainvälisiä suhteita, myynyt suomalaista vaalikoneratkaisua maailman suurimmille mediataloille sekä toiminut projektipäällikkönä ja koordinaattorina eri järjestöissä. Monipuolinen työtausta eri sektoreilla on tehnyt Minnasta monisaajien työnhaun asiantuntijan, kysytyn puhujan ja innostavan työnhakusparraajan. Minnalle on intohimon asia että generalistit näkevät koko osaamisensa kirjon ja onnistuvat muotoilemaan asiantuntemuksensa houkuttelevaksi paketiksi erilaisissa työnhakutilanteissa.
0e81e

Anna-Maria Leogrande

FM
Anna-Maria eli Ama on filosofian maisteri ja kasvatustieteiden kandidaatti, joka keskittyi opinnoissaan kasvatustieteeseen ja kulttuurintutkimukseen. Ama on urallaan edistänyt heikossa työmarkkina-asemassa olevien ryhmien työllisyyttä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella, tehnyt edunvalvontaa Akavan erityisaloilla sekä toiminut valmennuskurssin opettajana. Kumoukseen Ama tuo runsaasti pedagogista osaamista ja työmarkkinoiden tuntemusta. Aman mielestä jokaisella meistä on oikeus toteuttaa itseään tärkeäksi ja merkitykselliseksi kokemassaan työtehtävässä.

Usein kysytyt kysymykset

Milloin kurssille voi ilmoittautua?
Juuri nyt! Kurssille voi ilmoittautua vapaasti oman aikataulun mukaan.

Mitä kurssi maksaa?
Kurssin hinta normaalisti 67 euroa (sis. alv. 24%.), ja kyseessä on kertamaksu. Kun maksat kurssimaksun,  kurssin videot ovat käytössäsi puolen vuoden ajan kurssin ostamisesta. Et maksa erikseen jokaisesta kuukaudesta.

Milloin kurssi alkaa ja loppuu?
Kun liityt kurssille, saat kuitissa ohjeet joiden avulla pääset heti sisään kurssialustalle. Kurssin viisi kappaletta (joiden alla on useita osioita) vapautuvat käyttöösi yhden päivän välein, mutta voit käydä ne läpi silloin kuin sinulle sopii. Jos siis liityt kurssille maanantaina, voit katsoa ensimmäisen kappaleen videot heti, toisen kappaleen videot tiistaina, kolmannen kappaleen videot keskiviikkona, ja niin edelleen. Kurssin videot ovat käytössäsi puolen vuoden ajan kurssin ostamisesta.

Entä jos kurssi ei vastaa odotuksiani?
Jos koet että kurssi ei ole sinulle hyödyllinen, emme missään nimessä halua että asia jää harmittamaan! Hyvitämme sinulle kurssin täyden hinnan, mikäli lähetät palautetta ja pyydät kurssimaksun takaisin ensimmäisen 30 päivän aikana kurssimaksun maksamisesta. (Psst... tähän mennessä vain yksi Kumouksen verkkokurssin ostanut on käyttänyt tämän mahdollisuuden.)

Voiko kurssin maksaa osamaksuna?
Voit ottaa meihin yhteyttä Ota yhteyttä -kohdasta löytyvien yhteystietojen avulla, jos tarvitset osamaksuvaihtoehdon tullaksesi mukaan kurssille. Se järjestyy kyllä.

Ota paras mahdollinen startti uuteen työhön!

Verkkokurssin hinta on 67 euroa (sis. alv. 24%). Tämä ei ole kuukausierä vaan kertahinta. Maksat sen siis vain kerran, ja saat sen jälkeen nauttia kurssin videoista puoli vuotta eteenpäin kurssin ostamisesta.

Voit siis huoleti tulla mukaan kurssille jo tänään, vaikka vasta hakisit töitä tai työsuhteesi olisi alkamassa muutaman kuukauden kuluttua. Jos uskot aloittavasi uuden työn seuraavan puolen vuoden sisällä, tämä kurssi on hyvä hankinta. Toisaalta kurssi sopii myös sinulle, joka olet jo ehtinyt aloittaa uudessa työssäsi. Kannattaa tulla mukaan jo tänään, koska olemme huomanneet, että uudessa työssä aloittaminen vie mukanaan ja asiat tulee helposti tehtyä vähän sinne päin, kun kiire iskee ensimmäistä kertaa vasten kasvoja. Hankkimalla kurssin tänään otat ison askeleen kohti uudessa työssä menestymistä, ja tätä päätöstä ei kannata lykätä.

Muista myös, että meillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Hyvitämme sinulle kurssin täyden hinnan, mikäli lähetät palautetta ja pyydät kurssimaksun takaisin ensimmäisen 30 päivän aikana kurssimaksun maksamisesta. Riski kurssin ostamisen suhteen on siis olematon – asiaa ei kannata lykätä. (Luota meihin kun ennustamme: pian olet keskellä työkiireitä, tuntuu että joku pikakelasi koeaikasi loppuun ja toivot että olisit saanut tämän kurssin tarjoaman tuen ja selkeyden matkallesi mukaan.)

© 2020 Kumous Career Partners Oy

© 2020 Kumous Career Partners Oy

Designed by Studio KU