fbpx

Organisaatiolle

Organisaatioille

Organisaatioille

bei1y8fyvub_optimized

Puheenvuorot ja työpajat

Puheenvuorot ja työpajat

Etsitkö innostavaa puhujaa liittyen työnhakuun, motivaatioon, yrittäjyyteen tai vaikkapa moniosaajuuteen?

Tarvitsetko osallistavan workshopin verkostoitumisesta, oman osaamisen määrittelemisestä tai hakemustekstien työstämisestä?

"Megarekry-tapahtuma tuo Vantaalla yhteen työnhakijat ja työnantajat. Suositussa tapahtumassa on joka kerta tuhansia osallistujia. Kumouksen Minna Rantama on ammattitaidollaan juontanut Megarekryn onnistuneesti jo kahtena peräkkäisenä kertana."

Anette Hagström
Vantaan kaupunki työllisyyspalvelut/ Yritysohjaamo

vantaa

"Kumouksen Minna on inspiroiva ja osaava kouluttaja, jolla on aito kiinnostus ja sitoutuminen tekemiseen. Minnan innostava vuorovaikutteinen koulutustyyli on saanut paljon positiivista palautetta."

Hanna Meriluoto
Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut YKA ry

Y_ympyra_musta_oranssi_cmyk
kmsjako
i1bue-1_optimized

Ryhmämentorointi

Vuonna 2018 Kumous kehittää yhteistyössä Specia ry:n kanssa uudenlaista ryhmämentorointiohjelman konseptia, jonka pilottiryhmät alkavat pyöriä syyskuussa 2018. Ryhmissä luodaan edellytyksiä jokaisen aktorin itselleen valitseman seuraavan ura-askeleen ottamiseen.

Ryhmämentorointi voi tuoda monia hyötyjä esimerkiksi yritykselle, järjestölle tai julkisen sektorin organisaatiolle:

  • Hiljaisen tiedon jakaminen organisaation sisällä
  • Osallistujien urakehityksen tukeminen
  • Omien arvojen ja tavoitteiden selkeytyminen suhteessa työhön
  • Kasvanut merkityksen tuntu työssä

Jos haluat pohtia, sopisiko ryhmämentorointiohjelma myös teille, ota meihin yhteyttä!

kmsjako

Rekrytoinnin kehitys

Kaikki organisaatiot tarvitsevat osaavia työntekijöitä menestyäkseen. Yhä useammassa tehtävässä kapea-alainen osaaminen ei enää riitä, vaan organisaatiot tarvitsevat moniosaajia. Siis sellaisia osaajia, jotka kykenevät soveltamaan osaamistaan monenlaisissa projekteissa, ymmärtävät laajoja kokonaisuuksia, vaihtavat tehtävästä toiseen ketterästi ja ovat motivoituneita kehittämään osaamistaan jatkuvasti.

Tulevaisuudessa onnistuminen moniosaajien rekrytoinnissa on ratkaiseva kilpailuetu. Kun esimerkiksi yrityksen osaamispohja on kunnossa, se pystyy reagoimaan yllättäviinkin markkinamuutoksiin ja kehittämään henkilöstön osaamista tarvittavaan suuntaan. Taitavimpien moniosaajien houkuttelemiseksi organisaation rekrytointiprosessien tulee olla toimivia.

Me Kumouksessa tiedämme, mitä moniosaajat arvostavat työnhaussa, sillä keskustelemme aiheesta päivittäin satojen moniosaajien verkkoyhteisössämme. Keräämme lisäksi systemaattisesti palautetta rekrytointiprosessien onnistumisesta.

Autamme mielellämme sinua ja organisaatiotasi rekrytointiprosessien kehittämisessä. Ota yhteyttä niin keskustellaan vaihtoehdoista!

Seuraa meitä

soc-kmsfbx
soc-kmsigx

© 2019 Kumous Career Partners Oy (Ltd.)

Designed by Bruket

Kumous Career Partners Oy

Konepajankuja 1

00510 Helsinki

Finland