Outplacement-palveluita raikkaalla otteella

Palvelut organisaatiolle

Outplacement-palveluita raikkaalla otteella

Työpaikan menetys on yksi ihmiselämän stressaavimmista kokemuksista. Kumouksen Uudelle uralle Outplacement-valmennus antaa henkilöstöllesi kokonaisvaltaiset työkalut uuden uramahdollisuuden löytämiseen, kun työsuhde on päättymässä. Suomessa jo yli 1 300 työnhakijaa on löytänyt Kumouksen avulla uuden uramahdollisuuden.

Työpaikan menetys on yksi ihmiselämän stressaavimmista kokemuksista. Kumouksen Uudelle uralle on outplacement-valmennus, joka antaa henkilöstöllesi kokonaisvaltaiset työkalut uuden uramahdollisuuden löytämiseen, kun työsuhde on päättymässä. Suomessa jo yli 1 300 työnhakijaa on löytänyt Kumouksen avulla uuden uramahdollisuuden.

i1bue-1_optimized

Mikä on Kumouksen Uudelle Uralle -valmennus?

Kumouksen Uudelle uralle -valmennus on apunasi, kun henkilöstöösi kohdistuu muutostilanteita. Uudelle uralle -valmennuksella annat työntekijöillesi kokonaisvaltaiset työkalut, joiden avulla he onnistuvat työnhaussa. Outplacement-valmennuksen ensisijainen tavoite on, että jokainen valmennettava löytää mielekkään ura- tai koulutusvaihtoehdon valmennuksen aikana.

Miten valmennus toimii?

Miten valmennus toimii?

Kumouksen Uudelle uralle on ainutlaatuinen valmennuskokonaisuus, jossa henkilöstösi oppii brändäämään osaamisensa ja löytämään merkityksellisiä uramahdollisuuksia. Valmentajat avaavat työntekijöillesi modernin työnhaun askeleet raikkaalla otteella. Lähestymistapamme on vahvasti digitaalinen: helposti pureskeltavien valmennusvideoiden ja käytännönläheisten harjoitusten lisäksi kokonaisuus sisältää aina oman virtuaalivalmentajan, virtuaaliyhteisön sekä mahdollisuuden datalähtöiseen työnhakuun.

Kumouksen Outplacement-valmennus on mahdollista räätälöidä organisaatiosi yksilöllisten tarpeiden mukaiseksi. Täydennämme valmennuskokonaisuutta esimerkiksi yksilösparrauksella, mentorointiryhmillä tai työnhaun bootcampeilla.

Voimmeko olla avuksi?

© 2022 Kumous Career Partners Oy

© 2021 Kumous Career Partners Oy

Designed by Studio KU