Keitä olemme?

Minna Rantama (VTM), CEO

Minna on valtiotieteiden maisteri joka on opiskellut kansainvälistä politiikkaa ja hallintotiedettä Tampereella sekä maailmanpolitiikkaa ja viestintää Helsingissä. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Minna on mm. hoitanut poliisikoulutuksen kansainvälisiä suhteita, järjestänyt tapahtumia rauhanjärjestössä, myynyt vaalikoneratkaisuja Suomessa ja maailmalla sekä toiminut projektipäällikkönä johtajuuskoulutuksen lanseerauksessa Suomen Partiolaisissa. Minnalle on intohimon asia että generalistit näkevät koko osaamisensa kirjon, ymmärtävät sen tarjoamat mahdollisuudet nykyistä laajemmin ja onnistuvat muotoilemaan sen houkuttelevaksi paketiksi erilaisissa työnhakutilanteissa.

Ota yhteyttä: minna(at-merkki)kumous.com, +358 50 566 7888

Anna-Maria Leogrande (FM), COO

Anna-Maria eli Ama on opintotaustaltaan kasvatustieteilijä ja kulttuurintutkija. Aman sydäntä lähellä ovat oikeudenmukaiset ja yhdenvertaiset työmarkkinat. Työttömyydestä puhuttaessa katse tulisi Aman mielestä kohdistaa rakenteelliselle tasolle yksilön syyttelyn sijaan, sillä työmarkkinat eivät tällaisenaan toimi reilusti tai läpinäkyvästi. Ama on aikaisemmin päivätöikseen edistänyt heikossa työmarkkina-asemassa olevien ryhmien työllisyyttä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella, tehnyt edunvalvontaa Akavan erityisaloilla sekä toiminut valmennuskurssin opettajana. Aman mielestä jokaisella meistä on oikeus toteuttaa itseään tärkeäksi ja merkitykselliseksi kokemassaan työtehtävässä.

Ota yhteyttä: ama(at-merkki)kumous.com, +358 40 7578696

Voit kysyä Minnaa tai Amaa puhujaksi tilaisuuteesi tai varata ajatuksia herättävän yksityisluennon esim. työnhakijoille, opiskelijoille tai heitä työnhaussa opastaville ammattilaisille.